„Există oameni care discută la un nivel mai înalt despre noi sponsori”

de | 7.07.2011 15:31 | Sport

# Declară Răzvan Tunaru, director general CS Mioveni.
# Cum aţi reuşit să-i aduceţi la Mioveni pe Dică, Neaga sau Tănasă?
– În primul rând că am crescut împreună pe când lucram la FC Argeş, eu fiind un pic mai în vârstă decât ei. Ne cunoaştem de mici… Apoi, la prima discuţie, atunci când le-am propus să vină la Mioveni, au răspuns fără nicio ezitare că vor să vină pentru că îi leagă ceva de acest judeţ. Dică şi cu Neaga sunt din Piteşti, iar Tănasă a crescut şi s-a stabilit aici. Ei au ales să vină cu sufletul pentru că la ei banii nici nu au contat.
# Vor să-şi încheie cariera la Mioveni?
– Este foarte posibil, de aceea cred că au şi ales să vină aici.
# Meritul acestor transferuri vă aparţine în totalitate?
– Meritele nu sunt numai ale mele, ci şi ale celor care au stat de vorbă cu ei pentru că după o discuţie în prealabil cu mine, au urmat negocierile, ca să zic aşa, s-a trecut la partea de contract.

„Dică, Neaga şi Tănasă au contracte foarte modeste cu Mioveniul”

# Ce contracte au?
– Este vorba de contracte foarte modeste.
# Ce înseamnă asta?
– Contractele sunt toate confidenţiale şi nu se pot publica.
# Acestea sunt cele mai mari contracte de la CS Mioveni?
– Nu sunt cele mai mari, sunt altele şi mai mari, altele mai mici, dar sunt apropiate ca valoare.
# Ce alte transferuri mai pregătiţi?
– În perioada imediat următoare vom avea câteva întâlniri. De principiu am mai avut discuţii şi cu Marius Postolache şi Stelian Stancu şi aşteptăm un răspuns din partea lor.
# Ce posturi ar fi deficitare în momentul de faţă?
– Dacă stăm şi analizăm, pe fiecare post dacă aducem câte un fotbalist nu este niciun fel de problemă, dar în special ne trebuie un fundaş central.
# Ce obiectiv aţi stabilit?
– Deocamdată nu am stabilit nimic, vom întruni Consiliul Director şi vom stabili clar ce obiectiv vom avea, dar ne dorim să terminăm sezonul cât mai sus posibil în clasament.

„Noi cu echipele care joacă barajul suntem singurele echipe din Liga I care nu şi-au primit drepturile TV”

# În ceea ce priveşte drepturile TV ce ne puteţi spune?
– Păi, noi cu echipele care joacă barajul suntem singurele echipe din Liga I care nu şi-au primit drepturile TV. Aşteptăm să primim aceşti bani şi atunci o să vă spunem şi despre ce sumă este vorba.
# Anul trecut echipele nou promovate au primit câte 800.000 de euro…
– Sperăm şi noi să primim cam aceeaşi sumă de bani, dacă nu chiar ceva mai mult, dar aşa cum vă spuneam, noi nu am primit deocamdată niciun leuţ privind drepturile TV care ne revin.
# În afară de Primărie şi Consiliul Local Mioveni, cine se mai implică în sprijinul financiar la CS Mioveni?
– Suntem dispuşi la orice discuţie cu orice sponsor. Va trebui într-adevăr să mai aducem pe cineva alături de echipă în acest sens, dar nu putem noi să le impunem.
# Sunteţi în discuţii cu cineva?
– La momentul acesta există oameni care discută la un nivel mai înalt decât mine aceste lucruri, dar deocamdată nu vreau să divulg secretul. Noi am convenit ca în momentul când încheiem un contract cu un jucător sau când vom avea concret şi alţi sponsori lângă noi vom da informaţia către toată presa, dar să avem actele semnate. Discuţiile pot rămâne la nivel de discuţii sau pot deveni un lucru cert atunci când se semnează ceva. Până atunci nici nu are rost să mai comentăm ceva legat de acest subiect.

„S-a reuşit ca Mioveniul să fie peste brandul FC Argeş”

# Ce mesaj aveţi către iubitorii fotbalului argeşean?
– În primul rând vreau să le mulţumesc pentru sprijinul acordat nu numai pentru sezonul trecut, ci şi pentru celelalte sezoane, vreau să fie alături de noi indiferent dacă sunt piteşteni sau din alte localităţi şi totodată aş vrea să-i asigur că încercăm să facem o treabă exemplară aici ca să ţinem echipa din Mioveni cât mai mulţi ani în Liga I. Poate unii se vor supăra, dar la momentul acesta s-a reuşit ca Mioveniul să fie peste brandul FC Argeş, chiar peste Piteşti şi ar trebui să se gândească lumea din Piteşti să aducă FC Argeş acolo unde a fost pe vremuri.    (M.I.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii