Web Analytics

„Există implicare la FC Argeş, dar nu e normal să fim voiajori prin Liga a doua”

de | 30.08.2018 14:00 | Sport

# Susține consilierul local Ilie Bărbulescu, fost fotbalist alb-violet

# D-le Bărbulescu, în ultima perioadă nu ați fost prezent pe stadion la meciurile disputate de FC Argeș. Care sunt motivele?
– Iubesc FC Argeșul și sunt alături de ei, dar am câteva… la cei care conduc FC Argeș… În momentul în care ei m-au ignorat… nici măcar o invitație la meci nu am primit. Nu am nimic cu PSD-ul, dar cine conduce… Dacă dl. Gentea știe ce are de făcut! Au ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3… Sunt acolo undeva sus, ne mândrim cu asta, dar trebuie mai mult și cred că vă dați seama ce vreau să spun. FC Argeș nu are probleme financiare, pentru că Primăria asigură totul, dar așa, fără finalitate, cred că putea să fie oricine antrenor și treaba mergea ca pe roate. Prea mulți specialiști și mă refer la ingineri, doctori etc. care se ocupă de fotbal. Eu zic că fotbalul trebuie lăsat pe mâna fotbaliștilor! Nu mă refer la mine, ci la mulți alți mari fotbaliști ai Piteștiului. Dvs. sunteți jurnalist. Cum ar fi să fac eu un articol? Cam așa este și la FC Argeș.
# Cum comentați acest început de campionat pentru FC Argeș?
– Este un început fără sfârșit. Există implicare, dar ca să fim voiajori prin Liga a doua… Nu am nimic cu nimeni, dar ne așteptam și noi la ceva mai frumos și mai cu bun simț.
# Vă referiți la promovare? Ce spun colegii dvs. din consiliul local?
– Nu spun nimic. Asta este și vedem ce facem. Adică la anul, nu anul acesta, pentru că nu au cum. Au spus să salvăm brand-ul, am făcut-o și iată că am ajuns aici… Au lăsat-o așa…

„A căutat dl. Gentea sponsori și… caută în continuare”

# Referitor la Centrul de copii și juniori, ce ne puteți spune având în vedere că inițiativa v-a aparținut dvs.?
– Așa este. Inițiativa a fost a mea. Nu vreau să laud pe nimeni, dar acum avem un Centru de copii și juniori așa cum trebuie. FC Argeș a trăit prin Centrul de copii și juniori, de aici au plecat atâția fotbaliști de nivel național și internațional. Este foarte bine că s-a făcut acest centru, dar târziu. Ne-a dat înapoi 20 de ani. Abia după 20 de ani se va vedea munca din prezent de la Centrul de copii. Când vor apărea fotbaliști? Când mă voi duce eu sus… Repet! Investiția este foarte bună, dar rezultatele vor apărea la fiecare grupă poate prea târziu. Sunt mândru că s-a luat brand-ul, sunt mândru că s-a făcut acest centru de copii, că se vor face săli de sport etc.
# D-le consilier, ce discuții, ce informații aveți despre eventuali sponsori la FC Argeș?
– Nimeni și nimic. A căutat dl. Gentea sponsori și… caută în continuare. Bine ar fi să găsească… Au mai fost și alții și știți unde s-a ajuns. Probabil că asta este jucăria lor.

„Dragoș Șerban s-a dus în București, a văzut liniile de tramvai și a fugit, crezând că îl curentează”

# Cum vedeți activitatea conducerii executive de la FC Argeș?
– Păi, nu avem primul specialist în fotbal?! Mă refer la luptătorul din conducerea clubului. Este nevinovat în lumea fotbalului. Probabil că se pricepea mai bine la lupte. Fotbalul trebuie lăsat fotbaliștilor așa cum am mai spus. Nu mie… Există Moiceanu, Radu II, Mihai Zanfir, Augustin Eduard și alții. Cine este acest Șerban? Au îndepărtat gloriile Piteștiului pentru cine? Pentru Șerban? Râde lumea de noi! Nu am nimic cu ei, dar ceea ce spun eu o spun din suflet… Te duci la Federație cu cine? Cu Șerban? Ne dau ăia cu ușa în cap… Păi, Dragoș ăsta s-a dus în București, a văzut liniile de tramvai și a fugit, crezând că îl curentează… În concluzie: lăsați fotbalul fotbaliștilor! Politicul nu are nicio legătură cu sportul! Vă dați seama cum ar fi fost văzut clubul la Federație mergând cu un oficial precum Radu II sau Ancuța?! Păi, dacă ești de la lupte, du-te, bă, nene, la lupte! Nu sunt răutăcios. Sunt foarte cinstit și foarte corect. Nu am nimic nici cu Jean Barbu, nici cu Vasile Popa, cei care sunt acolo la club, dar la primul nivel de conducere cred că trebuie să avem valori.

„Sunt alături de FC Argeş, dar din moment ce nu primeşti o simplă invitaţie la meci… Cum să vin?”

# Faptul că sunteți într-o altă formațiune politică a făcut să vă îndepărtați de FC Argeș…
– Nu are legătură politicul cu fotbalul. Sunt alături de FC Argeș, dar din moment ce nu primești o simplă invitație la meci… Cum să vin? Și nu este vorba numai de mine, ci și de alți foști fotbaliști alb-violeți. Uitați-vă și dvs. cine vine la tribuna oficială meci de meci și o să vă dați seama despre ce vorbesc. Dacă tot PSD-ul e acolo, cum să mai fie un Radu II, un Ilie Bărbulescu sau Mihai Zanfir? E jenant! Unul singur dintre cei de la tribuna oficială ține cu fotbalul argeșean, și anume Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general. Nu țin cu PSD-ul, dar asta este realitatea, ca să nu mai spun că și acest om a fost înlăturat… Puneți, domnilor, oameni competenți să conducă sportul, să conducă FC Argeș!
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii