Web Analytics

Exclusiv. O vedetă Pro TV va candida la Primăria Câmpulung

de | 21.11.2019 13:38 | Politica si Administratie

# ”Primarul actual îi tratează pe oameni cu aroganța unui vechil”, declară Elena Lasconi # Jurnalista și-a cumpărat în urmă cu 14 ani o casă la Câmpulung

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite vedete de la Pro TV, unde lucrează încă din 1995, va candida anul viitor la Primăria Câmpulung. Elena Lasconi are de aproape 14 ani o casă la Câmpulung și s-a atașat foarte mult de plaiurile muscelene. Mai mult, Elena Lasconi a creat de mai mult timp o pagină Facebook, intitulată ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, o pagină cu mii de fani și pe care cunoscuta realizatoare TV promovează constant orașul și plaiurile muscelene. Elena Lasconi și-a cumpărat căsuța din Câmpulung Muscel pentru că a îndrăgit locul, nu pentru că ar avea rude acolo și are frecvente postări legate de oraș, de plusurile și minusurile sale. După cum a declarat pentru Jurnalul de Argeș, Elena Lasconi nu va candida ca independent, ci susținută de un partid. Iar partidul pentru care va candida va fi ales în perioada următoare. Iată mai jos interviul pe care Elena Lasconi l-a acordat pentru Jurnalul de Argeș.

# În urmă cu mai bine de un an declarați într-un interviu pentru Libertatea că nu excludeți posibilitatea de a candida într-un viitor la Primăria Câmpulung Muscel. Ce v-a făcut acum să vă decideți să candidați?
– Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace la Câmpulung. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic.

Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei. Și o să vă dau un exemplu concret: ce pretenții să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audiențe, cu aroganța unui vechil. Un stăpân de sclavi. Și nu spun asta pentru că așa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audiență eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea rețeaua de apă potabilă  – și l-am auzit cu urechile mele.

# Veți candida ca independent sau susținută de un partid?
– Ca independent nu e vorba că nu aș avea vreo șansă. Dar eu am lucrat toată viața în echipă. Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi?
# Ați luat o decizie legată de partidul pe listele căruia veți candida?
– Analizez toate opțiunile. Încă nu am luat o decizie.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii