Web Analytics
scris vineri, 13.09.2024

Exclusiv! Marian Rada va fi director tehnic la FC Muscelul Câmpulung!

Divizionara secundă FC Muscelul Câmpulung nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere sportiv. După cinci etape disputate din noul sezon, echipa are doar trei puncte și ocupă locul 19 în clasament.

Exclusiv! Marian Rada va fi director tehnic la FC Muscelul Câmpulung!

Mai mult, zilele trecute, conducerea clubului l-a demis pe antrenorul principal Costin Lazăr, iar săptămâna viitoare va fi numit un alt tehnician. Sunt discuții cu mai mulți antrenori, însă, din surse demne de încredere, am aflat că un fost jucător al echipei Rapid va fi viitorul antrenor principal al muscelenilor.

Se pare că oficialii clubului au o afinitate pentru Rapid, din moment ce și fostul antrenor Costin Lazăr a îmbrăcat mult timp tricoul giuleștenilor.

În altă ordine de idei, la meciul de mâine, din campionat, pe care Muscelul Câmpulung îl va susține împotriva echipei CS Mioveni, se va afla în tribună și noul director tehnic al echipei, nimeni altul decât Marian Rada. Acesta a fost prezent și la antrenamentul de astăzi al muscelenilor.

Omul care și-a dedicat aproape toată cariera Rapidului și-a dat acceptul de a ocupa funcția de director tehnic al echipei din Câmpulung.

De-a lungul anilor, Marian Rada a fost secundul unor antrenori de renume din fotbalul românesc: Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Mircea Rednic, Viorel Hizo.

Citește și: https: Costin Ghiţă, preşedintele de la FC Muscelul Câmpulung, spune lucrurilor pe nume: „În funcţie de rezultate, de locul în clasament, creşte sau scade salariul fiecărui jucător”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...