Web Analytics

Exclusiv. Doctorul Trăilă, manager încă şase luni la Spitalul Mioveni. Primarul Georgescu: „L-am convins, dar e dezamăgit”

de | 2.04.2020 13:22 | Politica si Administratie

După mai multe zile de discuţii şi tensiuni, doctorul Horia Trăilă a fost convins de primarul Ion Georgescu să îşi prelungească mandatul de manager la Spitalul de la Mioveni. Precedentul mandat al doctorului Trăilă expira pe 1 aprilie a.c.
„Domnul doctor Trăilă a luat dispoziţia de prelungire a mandatului, dar e dezamăgit. Va fi manager încă şase luni, am ajuns în cele din urmă la un consens”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul de la Mioveni.
Iată ce mai spune primarul Georgescu legat de discuţiile avute în ultimele zile cu managerul Horia Trăilă: „Am vorbit multe ore în ultimele zile cu domnul doctor Trăilă. Lui îi e frică să nu îi plece oameni. Lui îi mai este frică, deoarece spitalul nu are secţie de boli infecţioase, să îi bagi, dintr-o hârtie semnată de trei oameni, pacienţi cu infecţioase înăuntru şi astfel să rişte să fie contaminaţi şi ceilalţi… Trece perioada asta, intrăm în normalitate şi încep anchetele. Asta mi-a spus. M-a întrebat: «Cine mai răspunde apoi? Primarii se schimbă, eu rămân de unul singur». Şi are dreptate. Nu ştiu ce va fi la toamnă, poate eu nu o să mai fiu primar, la fel Manu, poate mai e, poate nu mai e… Doctorul Trăilă rămâne la Mioveni”.
Tot primarul Ion Georgescu ne-a mai spus că luni, 30 martie, la spitalul de la Mioveni au sosit 730 de combinezoane trimise de către cei de la ISU. „Începând de luni, 6 aprilie, putem primi 97 de persoane la vechiul spital de la Mioveni”, mai precizează primarul Georgescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Orice om ar fi dezamagit cand vede ca se merge prost / fara nicio noima/cand nespecialistii se dau specialisti !