Web Analytics

EXCLUSIV. Cine a hărțuit-o sexual pe profesoara de la Colegiul ”Brătianu”

de | 22.01.2018 08:22 | Actualitate

profesoara bratianu andreeaA făcut vâlvă săptămâna trecută subiectul prezentat în premieră de Jurnalul de Argeș, care a relatat că profesoara de franceză Oana Tănase de la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești l-a reclamat pe paznicul Colegiului că i-ar fi trimis în repetate rânduri mesaje obscene pe Facebook. Subiectul din Jurnalul de Argeș a fost preluat ulterior și de către postul PRO TV.
Jurnalul de Argeș vă dezvăluie în exclusivitate acum și cine a hărțuit-o sexual pe profesoara de la ”Brătianu”. Surse judiciare ne-au precizat că este vorba de un tânăr de 19 ani absolvent al unei școli profesionale din Pitești. Respectivul tânăr făcea naveta de mai multe luni de la Pitești în zona Leordeni împreună cu paznicul Colegiului ”Brătianu”. Cei doi s-au împrietenit, iar la un moment dat paznicul, care era novice în ale internetului, l-a rugat pe tânăr să îi facă un cont de Facebook. Iar tânărul de 19 ani a fost cel care i-a trimis mesaje obscene profesoarei de la ”Brătianu”, fapt recunoscut și la audieri.
Dosarul pentru hărțuite și amenințare a fost deschis în noiembrie 2017, cercetările fiind făcute deocamdată in rem. Este posibil însă ca tânărul care a trimis mesajele obscene profesoarei pe internet să fie cercetat și pentru infracțiuni informatice, iar în acest caz dosarul ar intra în competența DIICOT.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii