Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 15.04.2021 13:05 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit și pentru perioada 12-16 aprilie noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema „Varujan Vosganian și Patimile după Gődel”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Gânduri, Rostiri, Scrieri”, coordonat de poeta Denisa Popescu, avându-l ca invitat online pe scriitorul Varujan Vosganian.
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Cristina Onofre, redactorul-șef al revistei literare „Cuvântul Argeșean”.
# Prelegerea cu tema „Universalitatea specificului cultural național la Lucian Blaga și Liviu Rebreanu”, coordonată de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești.
# Prelegerea cu tema “Motivația serbării datei Paștelui la creștinii de pretutindeni”, susținută de publicistul George Dănică.
# Prelegerea cu tema „Dimitrie Cantemir (1673-1723)” partea I, susținută de poeta și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia.
# Dialogul cu tema „Tradiție – costumul popular, tezaur național”, în cadrul „Medalionului artistic cu Mariana – Claudia Filipescu”, având-o invitată pe interpreta de folclor Daniela Bărbuceanu.
# Prelegerea cu tema „COMUNICAREA VERBALĂ, AZI (II). Comunicarea deviată şi manipularea”, susținută de scriitorul și profesorul de limba și literatura română Marin Gheorghe Rădulescu.
Citește și Romanţă pentru suflet şi ochi
Citește și Decriptologul George Dănică: „Numerele şi literele guvernează de când este lumea”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii