Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 25.03.2021 13:06 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 24-26 martie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), la unele acțiuni publicul având acces în limita a 30% din capacitatea sălii:
# Prelegerea cu tema ”Rock și cultură”, coordonată de redactorul-șef al revistei de cultură ”Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul Dumitru Ungureanu, miercuri, 24 martie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacol dedicat Zilei Unirii Basarabiei cu România, oferit de Trupa Andrei&Adrian Tase, miercuri, 24 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema ”Mai este nevoie de biblioteci?!”, susținută de directorul Bibliotecii Județene Argeș, sociologul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 25 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dialogul cu tema ”Șahul și sporturi complementare”, coordonat de instructorul de șah Andrei Rădulescu, avându-l invitat pe elevul Cezar Mihăilă, vineri, 26 martie, de la ora 12.00, în sala multifuncțională de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema ”Unirea Basarabiei cu România”, susținută de redactorul-șef al revistei-document ”Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma, eveniment dedicat Zilei Unirii Basarabiei cu patria-mamă, care se va desfășura live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.
Citește și Prelegeri culturale şi medalioane muzicale la Centrul Cultural Piteşti
Citește și Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole