Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 11.03.2021 13:04 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 8-12 martie, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), la unele acțiuni publicul având acces în limita a 30% din capacitatea sălii:
# Conferința cu tema „200 de ani de la răscoala lui Tudor Vladimirescu”, coordonată de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma (eveniment care poate fi urmărit exclusiv online), avându-l invitat pe conf. univ. dr. habil Claudiu Neagoe de la Facultatea de Istorie a Universității Pitești
# Prelegerea cu tema „Modele culturale”, coordonată de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, eveniment care se va desfășura miercuri, 10 martie, de la ora 11.00, în sala multifuncțională de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Biruința scrisului în limba română”, coordonată de poeta și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, eveniment care va avea loc miercuri, 10 martie, de la ora 14.00, în sala multifuncțională de la Casa Cărții.
# Medalionul artistic cu tema „Femeia, filosofia vieții”, coordonat de interpreta de romanțe și muzică ușoară Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe Maria Răduț, artist plastic din Câmpulung, eveniment care va avea loc joi, 11 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Cărțile de citire. A treia carte de citire: la umbra Epocii de Aur. Perioada ceaușistă: 22 martie 1965-22 decembrie 1989”, coordonată de scriitorul și profesorul de limba și literatura română Marin Gheorghe Rădulescu. Evenimentul va avea loc vineri, 12 martie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și 18 Ianuarie 1821. Începutul Revoluției lui Tudor Vladimirescu în Țara Românească
Citește și Evenimente la Centrul Cultural Piteşti
 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii