Web Analytics
scris joi, 28.10.2021

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești pregătește pentru perioada 25-29 octombrie noi evenimente cultural-educative care, în actualul context pandemic, pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Cenaclul „Armonii argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe conf. univ. dr. preot Gheorghe Gârbea.
# Prelegerea cu tema „Justiția română și Justiția europeană – istoric, prezent și perspective”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești.
# Noul proiect de dezvoltare personală sub genericul “Mișcarea, esența creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Daniela Petruța Mihăilescu.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Citește și Fata fostului primar Năftănăilă a căștigat trofeul World Pop Music Star

# Prelegerea cu tema “Matei Basarab și Vasile Lupu”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache.
# Recitalul de muzică folk-hop sub genericul “Octombrie Ocru” oferit de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, muzeograf, scriitor, cantautor.
# Dezbaterea cu tema “Cât de important este echipamentul specific drumețiilor montane”, coordonată de scriitorul și profesorul de filosofie George Badea, avându-l invitat pe președintele Clubului de Drumeție și Ecologie Montană „Drumeție prin Carpați”, ing. Romulus Buncilă.

# Dezbaterea cu tema „De la after school, la șahul de performanță”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Pasionat de șah”, coordonat de instructorul de șah Andrei Rădulescu, avându-l invitat pe elevul Sebastian Bălan.
# Festivitatea de premiere a Concursului Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, coordonat de directorul revistei de cultură “Cafeneaua literară”, poetul Virgil Diaconu.

Citește și Un mare filosof din Argeş, din păcate uitat. D.C. Amzăr a conferenţiat lui Heidegger

 

Distribuie!

0 Comentarii