Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 24.06.2021 13:15 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 23-25 iunie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii:

# Aniversare “Revista Argeș – 55”, care se va desfășura miercuri, 23 iunie, de la ora 13.00, în sala multifuncțională de la Casa Cărții, eveniment coordonat de redactorul-șef al publicației, scriitorul dr. Leonid Dragomir.
# Prelegerea cu tema „Frica și violența în Evul Mediu Occidental”, coordonată de redactorul-șef al revistei-document “Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care se va desfășura live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 23 iunie, de la ora 14.00.
# Dezbaterea cu tema “Rezistența prin cultură”, în cadrul proiectului “Ferestre culturale”, coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber, având-o ca invitată pe editorul Carmen Tudor, scriitoare, indianist, orientalist și cercetător în domeniul spiritualității. Evenimentul, organizat în colaborare cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, va avea loc miercuri, 23 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

# Prelegerea cu tema “Puterea recunoștinței”, coordonată de poeta ing. Simona Vasilescu, având invitat pe psihologul Felicia Dinu, eveniment care va avea loc joi, 24 iunie, de la ora 15,30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacol de folclor dedicat Zilei Universale a Iei, coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu, eveniment care se va desfășura joi, 24 iunie, de la ora 18.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Manifestarea va fi susținută de copii și tineri care urmează cursul de canto popular (coordonator – prof. Valentin Grigorescu) și cursul de dans popular (coordonatoare – interpretele de folclor Violeta Dincă și Rodica Oprican) din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Citește și Se lansează un nou număr al revistei-document „Restituiri”

 

 

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...