Web Analytics

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 3.06.2021 13:05 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 1-5 iunie, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii și cu păstrarea distanțării fizice la manifestările desfășurate în aer liber:

# Prelegerea cu tema “Județul istoric Argeș”, coordonată de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, eveniment care are loc miercuri, 2 iunie, de la ora 11.00, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.
# Dialogul cu tema “Pictură și poezie”, în cadrul proiectului “Aveți cuvântul”, coordonat de publicistul Valentin Uruc, având-o invitată pe Loreta Din, artist plastic și poetă, eveniment care se va desfășura miercuri, 2 iunie, de la ora 15.00, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.

# Dialogul cu tema “Inițiative culturale”, coordonat de scriitorul și editorul George Terziu, având-o invitată pe scriitoarea Maria Giurgiu, eveniment care va avea loc joi, 3 iunie, de la ora 16.00, în Sala „Ars Nova”, de la Casa Cărții.
# Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2021”, care se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Pitești. Evenimentul, coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și de Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”.

Citește și Cursuri de balet şi gimnastică pe timpul vacanţei, la Centrul Cultural Piteşti

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii