Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

de | 3.06.2021 13:05 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 1-5 iunie, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii și cu păstrarea distanțării fizice la manifestările desfășurate în aer liber:

# Prelegerea cu tema “Județul istoric Argeș”, coordonată de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, eveniment care are loc miercuri, 2 iunie, de la ora 11.00, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.
# Dialogul cu tema “Pictură și poezie”, în cadrul proiectului “Aveți cuvântul”, coordonat de publicistul Valentin Uruc, având-o invitată pe Loreta Din, artist plastic și poetă, eveniment care se va desfășura miercuri, 2 iunie, de la ora 15.00, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.

# Dialogul cu tema “Inițiative culturale”, coordonat de scriitorul și editorul George Terziu, având-o invitată pe scriitoarea Maria Giurgiu, eveniment care va avea loc joi, 3 iunie, de la ora 16.00, în Sala „Ars Nova”, de la Casa Cărții.
# Concursul de gimnastică „Cupa Pitești 2021”, care se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor din Pitești. Evenimentul, coordonat de antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și de Clubul Sportiv „Olympic Argeș Gym”.

Citește și Cursuri de balet şi gimnastică pe timpul vacanţei, la Centrul Cultural Piteşti

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...