Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 9.07.2020 13:05 | Cultură

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru această săptămână, noi evenimente care vor putea fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Medalionul cu tema „Profil de autor – Nicolae Florentin Petrișor“, propus de poeta Denisa Popescu în cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, rostiri, scrieri”.
# Cenaclul „Armonii Argeșene” (varianta minimală), coordonat de redactorul-șef al revistei literare „Cuvântul Argeșean“, scriitorul Nicolae Cosmescu, în cadrul căruia invitatul special, scriitorul Nicolae E. Braniște, susține o lectură din creațiile sale, însoțită de comentarii tematice.
# Proiectul cultural-educativ sub genericul „Muntele – ca o școală“, coordonat de poetul și profesorul de limba și literatura română și de filosofie George Badea, acțiune organizată în colaborare cu Clubul de Drumeție și Ecologie Montană „Drumeție prin Carpați”.
# Prelegerea cu tema „Fii activ și-n formă bună!“, susținută de antrenoarea de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, în cadrul proiectului cultural sub genericul „Olympic Gym Pitești cu Nicoleta Andrei“. S-a demonstrat că participarea la activități sportive crește respectul de sine și încrederea în forțele proprii. Despre toate aceste lucruri și despre a fi activ și-n formă bună povestește Alexandra Gavrilă, componentă a echipei de gimnastică a Centrului Cultural Pitești.
# Medalionul cu tema „Contribuția culegătorilor rurali la îmbogățirea folclorului muzical românesc“, în cadrul proiectului cultural-educativ „Tradiții muntenești”, coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii