Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 8.10.2020 13:06 | Cultură

Centrul Cultural Pitești oferă, în perioada 28-30 septembrie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema ”De la incertitudinile rațiunii, la certitudinea existențială”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu de la Facultatea de Drept a Universității Pitești.
# Cenaclul ”Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Simona Vasilescu.
# Prelegerea cu tema ”Povestea vinului”, susținută de dr. ing. Adina Perianu, cercetător horticol, în cadrul proiectului „Armonie și stil de viață”.
# Dezbaterea cu tema ”Memoria culturală. Esențe și perspective”, în cadrul căreia poeta Denisa Popescu îl are invitat pe scriitorul și doctorul în filosofie Vianu Mureșan.
# Prezentarea lucrării ”Antologia Enciclopedică a Eroilor Argeșeni și Musceleni din județele interbelice Argeș și Muscel”, elaborată de publicistul Gheorghe Dănică.
# Dezbaterea cu tema ”Bucuria renașterii spirituale”, la care Alexandra Grigorescu îl are invitat pe preotul Gheorghe Pufu, conf. univ. dr. la Facultatea de Teologie a Universității Pitești.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii