Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 3.09.2020 13:03 | Cultură

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 1 – 4 septembrie, noi evenimente, care pot fi urmărite exclusiv pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).
# Noul proiect cultural, sub genericul ”Vaccin împotriva virusului manipulării”, coordonat de scriitorul, sociologul și jurnalistul George Smeoreanu, prima ediție având tema „Psihologia rețelelor sociale”.
# Dezbaterea cu tema „Educația la timpul prezent”, coordonată de publicistul Valentin Uruc, avându-l invitat pe viceprimarul municipiului Pitești, prof. Laurențiu Marian Zidaru.
# Prelegerea cu tema „Șahul și filosofia”, susținută de medicul Ovidiu Stancu, poet, instructor de șah la Centrul Cultural Pitești.
# Lectură publică din creația scriitoarei Vavila Popovici, susținută de poeta Denisa Popescu.
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, dr. Adrian Mitroi.
# Dezbaterea cu tema „Ghid de mers pe munte”, coordonată de poetul și profesorul de filosofie George Badea, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Drumeție prin Carpați”, avându-i invitați pe președintele Clubului de Drumeție și Ecologie Montană „Drumeție prin Carpați”, ing. Romulus Buncilă, și pe Rodica Niță, consilier economic, organizator de excursii.
# Dezbaterea cu tema „Aspecte din viața satului în cântecul popular”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Tradiții muntenești”, coordonat de profesorul de canto popular, interpretul de folclor Valentin Grigorescu, având-o invitată pe îndrăgita Polina Gheorghe, realizator de emisiuni folclorice la Radiodifuziunea Română – Antena Satelor.
# Prelegerea cu tema „Sportul la vârsta adolescenței”, în cadrul proiectului “Olympic Gym Pitești cu Nicoleta Andrei”, coordonat de antrenoarea de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, având-o invitată pe eleva Maria Tănase.
# Recital muzical susținut de Andrei Valentin Vilău, în cadrul proiectului sub genericul “Robert Chelmuș și Trupa de teatru Robertto”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii