Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 10.12.2020 13:03 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 7-11 decembrie noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema “Credința ortodoxă, Constituția și constituționalismul românesc contemporan”, eveniment dedicat Zilei Constituției României, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești.
# Prelegerea cu tema “Academicianul Gheorghe Păun, senior al culturii române”, susținută de scriitorul și eminescologul Lucian Costache.
# Prelegerea cu tema “Mai sunt necesare cărțile și bibliotecile în vremuri de pandemie?”, susținută de directorul Bibliotecii Județene Argeș, Octavian Mihail Sachelarie.
# Prelegerea cu tema ”IARĂ NU SÂNTU VREMILE SUPT CÂRMA OMULUI, CE BIETUL OM SUPT VREMI”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia.
Citește și Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti
# Dezbaterea cu tema ”Sărbători de iarnă în pandemie”, coordonată de poeta Denisa Popescu, avându-l invitat pe preotul profesor univ. dr. Ioan Stancu de la Universitatea Pitești.
# Prelegerea cu tema ”Academicianul Gheorghe Păun, la ceas aniversar”, coordonată de scriitoarea și editorul Mona Vâlceanu.
# Medalionul cultural ”Romanță și pictură”, oferit de Mariana Claudia Filipescu, artistă din Câmpulung.
# Cenaclul “Armonii Argeșene” (varianta minimală online), avându-l invitat pe scriitorul prof. univ. dr. ing. Alexandru Boroiu.
# Prelegerea cu tema “Gravitația încetinește timpul”, în cadrul proiectului „Decriptări matematice”, susținută de publicistul George Dănică.
 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii