Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 26.11.2020 13:03 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești oferă, în perioada 23-30 noiembrie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema ”Filosofia românească. Constantin Noica, un filosof creștin”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Pitești.
# Prelegerea cu tema ”Armand Călinescu, om politic perfect lucid și prin excelență moderat”, susținută de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache.
# Prelegerea cu tema „Mărturisirea ortodoxă a lui Petru Movilă”, eveniment susținut live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 12.00, de redactorul-șef al revistei-document ”Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma.
# ”Profil de autor – Sorin Mazilescu”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Gânduri, rostiri, scrieri”, coordonat de poeta Denisa Popescu, avându-l invitat pe conf. univ. dr. Sorin Mazilescu, de la Universitatea Pitești.
# Dezbaterea cu tema „Rolul ghidului în desfășurarea în condiții optime a unei drumeții montane”, în coordonarea profesorului de filosofie George Badea, avându-i invitați pe ing. Romulus Buncilă, președintele Clubului Drumeție prin Carpați, și pe Rodica Niță, membru fondator al clubului.
# Dezbaterea cu tema „Terapia iertării”, în coordonarea promotorului cultural Alexandra Grigorescu, având-o invitată pe Ramona Chiriloiu, terapeut din municipiul Craiova.
# Expoziția itinerantă de fotografie istorică intitulată „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”, coordonată de publicistul Radu Petrescu-Muscel.
Citește și Pandemie de fudulie la Centrul Cultural Judeţean / Ozana Barabancea a înghițit 7.000 de euro pentru un spectacol la care s-au vândut doar 100 de bilete
# Prelegerea cu tema ”Omul pandemic”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Fețele omului”, susținut de psihologul Radu Vasile Șerban, din cadrul Direcției Județene de Sănătate Publică Argeș.
# Cenaclul ”Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe redactorul-șef al revistei-document ”Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma.
# Medalionul de muzică lăutărească „În memoria lui Zavaidoc”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Tradiții muntenești”, coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu.
# Dezbaterea cu tema „Copilărie cu o 9 atitudine”, în coordonarea antrenoarei de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, având-o invitată pe eleva Alexandra Gavrilă.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii