Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 5.11.2020 13:05 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești propune, pentru perioada 2-6 noiembrie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema “Gânduri despre pandemie”, susținută de scriitorul și filosoful Sorin Lavric, eveniment moderat și coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură “Argeș”, Leonid Dragomir.
# Prelegerea cu tema “Trucuri și iluzii logice în procesul de manipulare”, susținută de scriitorul, sociologul și jurnalistul George Smeoreanu
# Dezbaterea cu tema “Cultura în pandemie”, moderată de publicistul Valentin Uruc, avându-l invitat pe directorul Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, Octavian Mihail Sachelarie.
# Profil de autor – Daniela Toma. “Poezia unei liniști care niciodată nu plânge”, eveniment moderat de poeta Denisa Popescu
# Cenaclul “Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de scriitorul Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Ramona Elena Enache.
# Medalion literar-muzical oferit de Trupa de teatru “Robertto”, manifestare susținută de elevi de la cursul de actorie coordonat de artistul Robert Chelmuș. Evenimentul va fi susținut de Maya Bold, frații Ștefan și Andrei Dragnea și de Andrei Valentin Vilău.
# Recital de muzică folk-pop susținut de membri ai Grupului Folk P620, sub îndrumarea chitaristului Andrei Bulf.
# Dezbaterea cu tema “Cum stimulăm copiii să facă mișcare”, coordonată de antrenoarea de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, având invitate pe eleva Briana Gogorici și pe mama ei, Georgiana Gogorici.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii