Web Analytics
scris joi, 29.10.2020

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 26-30 octombrie noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema „Omul și mediul în care trăiește” coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la UPIT .
# Prelegerea cu tema „Gheorghe Ionescu-Gion”, coordonat de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache.
# Prelegerea cu tema „Revista de cultură Argeș – tradiție și continuitate”, susținută de scriitorul și filosoful Leonid Dragomir, noul redactor-șef al revistei de cultură Argeș.
# „Profil de autor – Mara Onel”, cea mai tânără autoare de romane polițiste din România, invitata poetei Denisa Popescu.
# Cenaclul „Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români, Filiala Argeș, scriitorul Adrian Mitroi, avându-l invitat pe medicul-poet Constantin Teodor Craifăleanu.
# Prelegerea cu tema „Civilizație și nebunie în istoria lumii”, susținută de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma, eveniment care se va desfășura live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 27 octombrie, de la ora 14.00.
# Dezbaterea cu tema „Nevoia de mișcare la copii”, în coordonarea antrenoarei de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, având-o invitată pe eleva Denisa Constantin.

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

17 ani fără Dobrin!

Fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin s-a stins din viață în urmă cu 17 ani, pe 26 octombrie 2007,...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...