Web Analytics
scris joi, 29.10.2020

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești a pregătit pentru perioada 26-30 octombrie noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Prelegerea cu tema „Omul și mediul în care trăiește” coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la UPIT .
# Prelegerea cu tema „Gheorghe Ionescu-Gion”, coordonat de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache.
# Prelegerea cu tema „Revista de cultură Argeș – tradiție și continuitate”, susținută de scriitorul și filosoful Leonid Dragomir, noul redactor-șef al revistei de cultură Argeș.
# „Profil de autor – Mara Onel”, cea mai tânără autoare de romane polițiste din România, invitata poetei Denisa Popescu.
# Cenaclul „Armonii Argeșene” (varianta minimală online), coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români, Filiala Argeș, scriitorul Adrian Mitroi, avându-l invitat pe medicul-poet Constantin Teodor Craifăleanu.
# Prelegerea cu tema „Civilizație și nebunie în istoria lumii”, susținută de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma, eveniment care se va desfășura live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 27 octombrie, de la ora 14.00.
# Dezbaterea cu tema „Nevoia de mișcare la copii”, în coordonarea antrenoarei de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, având-o invitată pe eleva Denisa Constantin.

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...