Web Analytics

Evenimente online la Centrul Cultural Piteşti

de | 22.10.2020 13:04 | Cultură

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 19 – 23 octombrie, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online pe pagina de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Medalionul liric sub genericul „dragoste și credință”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Ferestre culturale”, coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber, avându-i invitați pe poeții Elena Armenescu și Mihai Prepeliță și pe instrumentistul la alăută Jamal Alnajjar. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă.
# Dezbaterea cu tema „Școala argeșeană și parteneriatele francofone”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, rostiri, scrieri”, coordonat de poeta Denisa Popescu, avându-l invitat pe profesorul, traducătorul și scriitorul Nicolae Florentin Petrișor.
# Clubul „Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, avându-l invitat pe conf. univ. dr. Constantin Manea, de la Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Artă a Universității Pitești
# Prelegerea cu tema „Buliga, un schit piteștean demolat”, oferită de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu.
# Prelegerea cu tema „Doi aeștri ai penelului – Gheorghe Pantelie și Valeriu Pantazi”, susținută de scriitoarea și editorul Mona Vâlceanu.
# Prelegerea cu tema „Vindecarea”, coordonat de poeta Simona Vasilescu, având-o invitată pe profesoara Laura Gabriela Nițescu.
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de scriitorul Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Bogdana Elena Simionescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii