Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 18.03.2021 13:04 | Actualitate, Cultură

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 17-19 martie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro). La unele acțiuni, publicul are acces în limita a 30% din capacitatea sălii, iar cine nu poate participa fizic poate urmări evenimentele săptămânale care vor fi postate online.
# Prelegerea cu tema „Economia în pandemie”, susținută de publicistul George Dănică, miercuri, 17 martie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Omul climatic”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Fețele omului”, susținută de psihologul Radu Vasile Șerban, din cadrul Direcției Județene de Sănătate Publică Argeș, joi, 18 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Lansarea cărții „Organizarea militară a Țării Românești (secolele XIV-XVIII)”, de către conf. univ. dr. Claudiu Neagoe de la Universitatea Pitești, eveniment editorial coordonat de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. Marin Toma, care va avea loc joi, 18 martie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Întemeierea Țării Românești”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, vineri, 19 martie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Decriptologul George Dănică: „Numerele şi literele guvernează de când este lumea”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii