Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 4.03.2021 13:04 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești a pregătit săptămâna aceasta noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), la unele acțiuni publicul având acces în limita a 30% din capacitatea sălii:
# Clubul literar artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de scriitoarea și editorul Mona Vâlceanu (eveniment care poate fi urmărit exclusiv online).
# Vernisajul Expoziției de pictură „Makasha”, realizată de artiștii plastici Cristu Zăvoianu (Cristu XXIV) și Oana Raluca Ionescu (Oanayo XII), eveniment care va avea loc miercuri, 3 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Spectacol muzical-literar dedicat Mărțișorului și Zilei Internaționale a Femeii, oferit de Trupa de Teatru Robertto, formată din copii și tineri care urmează cursul de actorie, sub îndrumarea artistului Robert Chelmuș, la Centrul Cultural Pitești. La manifestarea care va avea loc miercuri, 3 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții sunt invitați toți cei atrași de actorie, de luminile rampei.
# Întâlnirea cu tema „Noi performanțe”, în cadrul căreia antrenoarea Nicoleta Andrei le invită pe gimnastele lotului olimpic Gym Pitești să-și prezinte cele mai recente trofee și să susțină scurte reprezentații artistice. Evenimentul va avea loc joi, 4 martie, de la ora 12.00, în sala de balet și gimnastică ritmică de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Conștiința noastră, sabie și scut”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, coordonat de scriitorul și sociologul Gheorghe Smeoreanu (eveniment care poate fi urmărit exclusiv online).
# Medalionul cultural sub genericul „Femeia, cel mai frumos poem scris de Dumnezeu”, eveniment coordonat de Stelian Necșoi și care va avea loc joi, 4 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Citește și Cursuri de balet şi gimnastică pe timpul vacanţei, la Centrul Cultural Piteşti
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii