Web Analytics

Europenele de kaiac-canoe sprint, de la Bascov – reprogramate!

de | 2.07.2020 10:34 | Sport

Boardul Asociaţiei Europene de Canoe (ECA) a decis să reprogrameze marea majoritate a competiţiilor din acest an din cauza pandemiei de COVID-19, astfel că Europenele de kaiac-canoe sprint, de la Bascov, vor avea loc în perioada 15-18 octombrie, potrivit site-ului organizaţiei.

Iniţial, competiţia de la Bascov era programată în perioada 4-7 iunie.

‘Europenele de la Bascov vor avea loc fie cu două săptămâni înainte de Mondialele de la Szeged, fie după. Deci ori vor fi la început de septembrie, ori la început de octombrie. Nouă ne-ar conveni în octombrie”, declara la începutul lunii iunie, preşedintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu.

Campionatele Europene de slalom, prevăzute iniţial în mai, la Londra, au fost anulate, iar federaţia cehă s-a oferit să le organizeze în septembrie, iar ECA a acceptat, astfel încât competiţia va avea loc la Praga, între 18 şi 20 septembrie.

Europenele de slalom la juniori şi Under-23 ar urma să aibă loc la Cracovia (Polonia), în perioada 1-4 octombrie, în timp ce Europenele de sprint juniori şi U23, de la Moscova, nu sunt confirmate deocamdată având în vedere situaţia dificilă din Rusia.

Campionatele Europene de maraton de la Budapesta se vor desfăşura în perioada 1-4 octombrie.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii