Europe Direct Argeş – recunoaştere la nivel naţional şi european

de | 16.10.2013 20:05 | Cultură

Centrul Europe Direct Argeș din cadrul Bibliotecii Județene Argeș a fost premiat de către Reprezentanța Comisiei Europene în România, la categoria „Cel mai bun site”, în cadrul concursului adresat celor 31 de centre Europe Direct din România.
„Grafica şi designul noului site au fost gândite din perspectiva asigurării unei identităţi vizuale puternice, care să contribuie la promovarea rolului, activităţii şi imaginii Europe Direct Argeș. Interfața cu utilizatorul este una foarte modernă (asemănătoare cu Windows 8), în care cele mai recente postări pot fi urmărite rapid de pe homepage (exista un scroll rapid asupra părții esențiale din informație) nemaifiind nevoie neapărat a se intra în meniuri. Articolele se pot citi și în funcție de clasificare: cele mai recente/cele mai populare. Există posibilitatea regăsirii informațiilor în mai multe limbi de circulație internațională. Pentru a vedea ce alte noutăți și surprize am mai creat, vă invit  să ne vizitați la adresa www.edarges.ro”, ne-a spus doamna Mihaela Voinicu, coordonatorul Centrului Europe Direct Argeș.
În același ton al recunoașterii profesionalismului și muncii depuse de echipa acestui proiect, amintim și prezența Centrului Europe Direct Argeș în catalogul elaborat de experții grupului de lucru pan-european „Cooperare și bune practici între rețelele Comisiei Europene”, care au selectat cele mai sugestive și reușite activități și evenimente organizate în cadrul întregii rețele europene. Experiența de lucru a centrului de informare europeană din Argeș este  prezentată  la categoria bune practici în activitatea de  cooperare cu alte rețele și agenții  europene de informare, cu campania de informare „Primul meu job, prima mea afacere” desfășurată în anul 2012. Ella Cziermann

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole