Web Analytics
scris duminică, 16.06.2024

EURO 2024: Cine va arbitra primul meci al naționalei în fața Ucrainei

O brigadă de arbitri din Suedia, cu Glenn Nyberg, la centru, va conduce meciul dintre naţionalele de fotbal ale României şi Ucrainei, care va avea loc luni, de la ora 16:00, la Munchen, în Grupa A a Campionatului European – EURO 2024, din Germania. Arbitri asistenţi vor fi Mahbod Beigi şi Andreas Soederqvist, iar al patrulea oficial a fost desemnat norvegianul Espen Eskas. Arbitru video va fi olandezul Rob Dieperink, iar arbitri asistenţi video, olandezul Pol van Boekel şi gfrancezul Jerome Brisard.

EURO 2024: Cine va arbitra primul meci al naționalei în fața Ucrainei

Nyberg (35 ani) este arbitru FIFA din 2016 şi a condus-o pe CFR Cluj la meciul cu Young Boys Berna (1-1), din grupele Europa League, pe 29 octombrie 2020, în Gruia. De asemenea, s-a aflat la centru la meciul pe care România l-a câştigat în deplasare cu Austria (3-2), pe 7 septembrie 2020, în Liga Naţiunilor.

Citește și: EURO 2024. Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina: „Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor”

După opt ani de așteptare şi speranțe, echipa României revine pe scena fotbalului european. Această calificare a stârnit un val de entuziasm în rândul suporterilor români, care s-au mobilizat în număr mare şi sunt deja la Munchen. Potrivit estimărilor, luni vor fi peste 30.000 de români pe stadion. În Munchen locuiesc în jur de 20.000 de români, iar în toată Bavaria sunt peste 200.000. În aceste condiţii, ai noştri vor să coloreze oraşul în roşu, galben și albastru.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită