Web Analytics
scris joi, 11.04.2024

Eugen Neagoe, mesaj către alb-violeți: „Să nu se aștepte că va fi doar o plimbare până la Alexandria”

Aparent, FC Argeș are un meci ușor sâmbătă, 13 aprilie (ora 11), în deplasare, cu ultima clasată, CSM Alexandria. Dar pentru că echipa gazdă nu mai are ce pierde, nu mai are presiune, pentru că jucătorii „trag” să iasă în evidență, să obțină contracte mai bune, antrenorul Eugen Neagoe încearcă să-i capaciteze pe alb-violeți.

Eugen Neagoe, mesaj către alb-violeți: „Să nu se aștepte că va fi doar o plimbare până la Alexandria”

Citește și: FC Argeș, victorie în ultima secundă în primul meci al seriei cu Rapid

I-am și avertizat pe băieții noștri în urmă cu două zile, le-am spus că va fi un joc dificil, să nu se aștepte că va fi, așa, doar o plimbare până la Turnu Măgurele și că se vor da la o parte cei din Alexandria.

Nu, va fi un joc, o să vedeți, cu încrâncenare, cu o atitudine foarte bună din partea lor...” – a spus Eugen Neagoe, joi, 11 aprilie, la conferința de presă premergătoare acestui meci, conferință transmisă live pe pagina de Facebook a clubului.

Antrenorul a precizat că din lotul de 20 de jucători care va face această deplasare opt sunt tineri, „sub vârstă – mă refer la 2003 și mai tineri” – unul dintre aceștia fiind Alexandru Dinoci, care a debutat în Liga a II-a etapa trecută, cu Ceahlăul, prezent și el la conferința de presă.

Mai avem cinci meciuri de disputat. Trebuie să le tratăm cu mare responsabilitate. Eu nici jocurile acelea zise amicale nu le consider amicale, sunt jocuri de pregătire. Amical… mergem noi și jucăm în vacanță sau facem un joc la plajă… (…)” – a mai spus Eugen Neagoe, adăugând că își dorește să câștige play-out-ul Ligii a II-a.

Rămâne de văzut dacă vom merita acest lucru, dacă vom avea evoluții bune și, bineînțeles, depinde și de adversari” – a declarat antrenorul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *