Web Analytics
scris vineri, 05.04.2024

Eugen Neagoe: „E obligatoriu ca FC Argeș să revină în prima ligă la anul!”

Sâmbătă, 6 aprilie, la ora 11, pe stadionul din Mioveni este programat meciul FC Argeș – Ceahlăul Piatra Neamț, contând pentru etapa a doua din play-out-ul ligii secunte de fotbal.

Eugen Neagoe: „E obligatoriu ca FC Argeș să revină în prima ligă la anul!”

Partida a fost prefațată, vineri, 5 aprilie, de antrenorul echipei gazdă, Eugen Neagoe, și de fotbalistul Mario Tudose, într-o transmisie live pe pagina de Facebook a clubului alb-violet.

Citește și: FC Argeș se va pregăti la Albota

Ne dorim să câștigăm acest meci, chiar dacă întâlnim una dintre echipele bune ale campionatului. Au fost aproape de a intra în play-off (…). Sperăm să arătăm bine mâine. Jucătorii s-au pregătit bine în această perioadă. Avem și ceva probleme de efectiv: Aldescu este suspendat, Boboc este accidentat încă de la partida cu Reșița” – a spus Eugen Neagoe.

Antrenorul alb-violeților are încredere în jucătorii săi și a amintit faptul că echipa are în componență mulți tineri, jumătate din lot este „sub vârstă” (născuți sub 2003).

Deși cu ceva timp în urmă a criticat starea unor terenuri pe care se antrenau elevii săi, Eugen Neagoe e mulțumit acum că lucrurile se schimbă. Pentru faptul că echipa se va antrena la baza din Albota, acolo unde „o firmă profesionistă, cu o experiență foarte mare”, se ocupă de amenajările cuvenite, antrenorul a ținut să-i mulțumească primarului Cristian Gentea, fiindcă „dumnealui s-a implicat și este foarte bine pentru fotbalul argeșean”. I-a mulțumit, de asemenea, și sponsorului principal Viorel Tudose.

Va trebui să terminăm acest campionat cu fruntea sus, dacă se poate – să câștigăm toate jocurile” – a mai spus Eugen Neagoe, adăugând că „anul următor, este obligatoriu ca FC Argeș să revină în prima ligă. Nu cred că Piteștiul și Argeșul își mai permit să piardă încă un an. Cred că a fost de ajuns acest an. Cu toate greșelile pe care le-am făcut și noi, s-au făcut și înainte, trebuie să ne repliem cumva, să ne organizăm foarte bine astfel încât, începând din vară, să atacăm cu șanse reale intrarea în prima ligă”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *