Web Analytics
scris miercuri, 25.10.2023

Eugen Neagoe, după egalul cu Slatina: „Vă promit că o să vedeți o echipă puternică a Argeșului”

Doar un punct au obținut elevii lui Eugen Neagoe (Campionii FC Argeș) în meciul de marți, 24 octombrie, de la Mioveni, împotriva celor de la CSM Slatina, ei egalând (1-1) abia în minutul 4 al prelungirilor.

Eugen Neagoe, după egalul cu Slatina: „Vă promit că o să vedeți o echipă puternică a Argeșului”

Citește și: FC Argeş – CSM Slatina 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+4

Noul antrenor al echipei din Trivale a primit, la debut, încurajări de la unii suporteri, aceștia spunându-i că și ei știu că „e de muncă” având în vedere lotul pe care-l are la dispoziție.

La rându-i, Eugen Neagoe a tras câteva concluzii după acel meci, la conferința de presă. În legătură cu golul primit în minutul 57, el a spus: „Din păcate, am greșit în partea stângă, la acea fază, nu trebuia să acordăm cu ușurință acel corner. Am înțeles că nici nu a fost, dar nici nu mai contează, trebuia să ne marcăm oamenii, să fim mult mai responsabili, nu aveam voie să primim gol cu o asemenea ușurință”.

Apoi a adăugat: „Ulterior am presat, cred că am jucat în terenul lor, aproape de careul lor. Am avut acea bară prin Rusu, dacă marcam puteam să și câștigăm partida. Până la urmă, nu am reușit să câștigăm, plecăm cu un punct acum, după acest joc. Nu e mulțumitor deloc, îmi pare rău pentru că voiam cele trei puncte”.

Antrenorul echipei piteștene e conștient că are mult de lucru: „Am spus de la început că e o situație destul de grea, nu am venit la masă pusă, mă rog, cu grătarele pe masă, cu tortul, să fiu invitat la masă. Știu că e foarte mult de muncă. Tot ce pot să vă promit e că o să vedeți FC Argeșul o echipă bună, o echipă puternică. Nu pot să spun că se va întâmpla foarte repede, într-o săptămână, dar în două-trei luni, cât mai curând, o să vedeți o echipă foarte bună a Argeșului.

Piteștiul merită să aibă o echipă în Liga I, și o echipă cu nume, cu tradiție. Nu vreau să vorbesc nici de play-off, nici de promovare, vreau doar să ne gândim la meciul următor, de duminică, de la Buzău, care va fi unul greu”.

(sursa foto: argesfc.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *