Web Analytics

„Eu nu văd o luptă cu FC Argeş. Putem promova împreună”

de | 13.09.2017 20:16 | Sport

13 Olteanu# Declară Dumitru Olteanu, preşedintele CD al CS Mioveni

# Dle președinte, o dată cu schimbarea antrenorului se pare că aveți un nou obiectiv, ceva mai îndrăzneț decât în perioada în care antrenor era Florin Marin. Să înțelegem că putem vorbi de promovare?

– Obiectivul este la fel ca și la început, adică clasarea în primele șase locuri. Dar, lotul fiind în reconstrucție este adevărat că în perioada lui Florin Marin nu aveam neapărat ca obiectiv promovarea. Obiectivul nostru nu a fost niciodată mai jos de locurile 1-6! Și primele de joc sunt condiționate de ocuparea anumitor locuri în campionat. Toată lumea își dorește promovarea, sunt 7-8 echipe din Liga a II-a care își doresc acest lucru… Am spus la începutul campionatului că suntem în reconstrucție, dar în regulamentul de ordine interioară am menționat că dacă echipa termină pe locurile 1-2, fiecare jucător știe câți bani are de luat în funcție de jocurile în care a evoluat.
# În ce sens îl va ajuta Gică Mihali pe antrenorul principal Adrian Mihalcea?
– Gică Mihali este antrenor secund la CS Mioveni.
# Vor mai avea loc modificări în actualul lot?
– Întotdeauna cred că mai este loc de un jucător sau doi, dar perioada de transferuri s-a încheiat și este greu să mai găsești, din punctul meu de vedere, un jucător sau doi liberi de contract. Am avut o discuție cu Florin Marin la sfârșitul perioadei de cantonament și a spus că lotul este ok și că nu mai trebuie jucători. Asta a fost poziția dânsului! Dacă vom găsi un jucător care ne trebuie și antrenorul ni-l solicită probabil că îl vom aduce. În perioada asta sunt numai jucători liberi, iar valoarea lor nici nu o ști dacă este cea care trebuie.

„Contractul cu Mihalcea este semnat pe o perioadă de doi ani de zile, cu negociere la anul”

# Pe ce perioadă este contractul lui Mihalcea?
– Contractul este semnat pe o perioadă de doi ani de zile, cu negociere la anul în cazul dacă se promovează sau dacă să rămână în Liga a II-a.
# Ați stabilit și primele de promovare?
– Și jucătorii și antrenorii au stabilite primele pentru promovare.
# Cum vedeți lupta cu FC Argeș din acest campionat, dar și din sezonul următor atunci când piteștenii și-au stabilit ca obiectiv promovarea?
– Da, dar au spus că nu se vor da la o parte dacă pot promova de anul acesta. Eu nu văd o luptă cu FC Argeș, fiecare are drumul lui și în cazul în care două echipe pot promova, de ce nu, să fie vorba de FC Argeș și CS Mioveni. Eu țin la clubul FC Argeș, simpatizez de mult și îi doresc mult succes. Vom vedea ce rezultate vor fi în această perioadă, ca la sfârșitul turului să faci o erarhizare cât de cât și să vezi echipele care au șanse de promovare. Deocamdată toată lumea are rezultate oscilante, oricine poate bate pe oricine. Nu mai sunt echipe care să facă diferența în față, multe sunt de valori apropiate și fiecare meci trebuie să îl tratezi serios.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii