Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Ești în căutare de lampadare?

Ca întotdeauna, oportunitatea de a-ți reîmprospăta interiorul locuinței este un motiv de bucurie. Iluminatul este mereu un bun prim pas, având în vedere diferența dramatică pe care o poate face în orice cameră.

Ești în căutare de lampadare?

Iluminarea bună poate transforma atmosfera din casa ta și, ulterior, îți poate afecta starea de spirit. Te bazezi pe iluminarea ambientală confortabilă pentru a te ajuta să te relaxezi seara, în timp ce luminile din camerele mai mici le fac să se simtă mai aerisite și mai spațioase.

Actualizarea luminilor tale este, prin urmare, un efort demn, fie că este vorba despre o cameră sau despre toată casa. Ce zici de un lampadar? Acesta îi va oferi eleganță oricărei camere în care îl poziționezi. De la lampadare mari, la cele micuțe, sunt o multitudine de modele din care poți alege. Ai nevoie de sugestii? Aici vei găsi câteva foarte utile.

Tipuri de lampadare

  • Curbate

Accesoriile și mobilierul care îmbrățișează curbele au crescut în popularitate în acest an, dar elementele de iluminat curbate sunt în centrul atenției. Curbele capricioase pot aduce un avantaj ușor eclectic ideilor moderne de sufragerie, creând în același timp echilibru în raport cu celelalte piese de decor.

Corpurile de iluminat curbate, cum ar fi o lampă de podea cu boltă, se vor remarca în sufrageria ta și sunt o modalitate ușoară de a injecta puțină distracție dacă ai chef să te alături hype-ului.

  • Stilul industrial modern

Cu rafinamentul la bază, luminile în stil industrial au fost întotdeauna populare. Mulți proprietari de case au creat un aspect vintage adăugând lumini de perete din alamă și pandantive joase în sala de mese, hol sau bucătărie. Anul acesta, tendințele de iluminat industrial au fost actualizate, mărcile creând noi design-uri în stilul industrial modern și elegant.

Stilul industrial modern elegant se îndepărtează de elementele rustice asociate stilurilor industriale tradiționale, cum ar fi podelele din lemn și pereții din cărămidă expusă. Gândește-te la linii minimale și la un stil contemporan, cu materiale de calitate care sunt construite pentru a rezista. Această tendință de iluminare este perfectă pentru a crea o estetică elegantă, raționalizată.

Citește și În Pitești, parada militară de 1 Decembrie are loc pe strada „Nicolae Dobrin”

  • Mărimi exagerate

Iluminatul exagerat poate injecta ceva distracție în ideile de decor pentru casă, iar mulți adoptă abordarea „mai mare este mai bine” atunci când vine vorba de lumini de podea și tavan. Domurile, conurile și globurile vor continua să fie o caracteristică remarcabilă în design-urile contemporane și se așteaptă să fie în fruntea tendințelor de iluminat.

Tendința la scară exagerată va transforma cu ușurință funcționalitatea în decorativ. Poți adăuga pur și simplu o lampă de podea în colțul sufrageriei. Accentuează orice lumini coordonând corpurile de iluminat, deoarece modelele similare vor atrage atenția și vor crea mai multă gravitate într-o cameră.

  • Motive florale

Lămpile de podea din material textil sau din hârtie sunt un design clasic. Pentru o altă interpretare, aceasta poate fi îmbunătățită ca stil cu un suport din care se ramifică frunzele, precum tulpina unei flori, cu un finisaj lăcuit, de inspirație antică.

Dacă dorești să aduci exteriorul înăuntru, o lampă de podea inspirată de un buchet de flori este potrivită pentru tine. Fiecare floare oferă lumină suficientă pentru spațiul tău. Deoarece tulpinile ajung în direcții diferite, lumina se va răspândi în întreaga cameră.

Vrei să adaugi o lampă de podea în camera copilului tău sau să aduci o notă capricioasă unui spațiu pentru adulți? Încearcă o lampă cu abajur în formă de lalea plasată lângă un pat, o canapea sau un birou.

  • Vintage

Pentru ceva mai tradițional, încearcă un lampadar cu un aspectul clasic, aceasta va face întotdeauna impresie. Un amestec perfect de farmec vintage și industrial, cu elemente din alama învechită introduce o senzație de căldură și de lux în orice spațiu rustic.

Sau, poți opta pentru unul din lemn cu motive atent sculptate, precum coloanele antice. Îl poți amplasa lângă o bibliotecă, iar serile tale de lectură se vor transforma în momente magice în lumina potrivită.

Ție ce stil îți place mai mult?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *