Web Analytics

Estera Stămoiu, președintele OAMGMAMR Argeș – Mizează pe profesionalism şi munca în echipă

de | 24.07.2021 16:15 | Actualitate, Politica si Administratie

Estera Stămoiu conduce la nivel judeţean Ordinul Asistenţilor Medicali Argeş din postura de preşedinte din anul 2002 şi a fost membru în grupul de lucru pentru elaborarea Proiectului de Norme privind practica independentă a asistenţilor medicali, dar şi consilier local. Mai presus de orice funcţie pe care o deţine, Estera Stămoiu este însă mai întâi de toate femeie, mamă şi este de părere că este cea mai frumoasă şi demnă meserie pentru o femeie.
Un adevărat mentor şi, cu siguranţă, un lider, prin tot ceea ce face, musceleanca Estera Stămoiu ridică statutul asistentului medical acolo unde îi este locul – printre cele mai nobile meserii din lume. Comunicativă, sociabilă, empatică, perseverentă şi luptătoare. Acestea sunt doar câteva dintre atributele care definesc personalitatea liderului Ordinului Asistenţilor Medicali Argeş, Estera Stămoiu.

Este o femeie independentă care nu se lasă condusă de prejudecăţi şi se bazează pe premisa că, în viaţă, te poţi mândri doar cu lucrurile concrete, numai acestea putând să demonstreze efortul şi pasiunea depuse în activitatea sa de zi cu zi.
Estera Stămoiu este o femeie frumoasă, elegantă, sensibilă, o mamă devotată şi un om cu un suflet extraordinar care nu ezită să întindă o mână de ajutor semenilor săi, motiv pentru care, Ordinul Asistenţilor Medicali Argeş reprezintă ractic a doua ei casă, locul în care vine cu drag în fiecare zi pentru a munci cu pasiune alături de o echipă de oameni care se bazează pe experienţa profesională şi devotatmentul ei față de profesia pe care o are şi care găsesc mereu o uşă deschisă atunci când vinau nevoie de ajutor.                                                                                                 

 

 (Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii