Web Analytics
scris sâmbătă, 28.09.2024

Eșec usturător pentru CS Mioveni

Zi de coșmar pentru CS Mioveni! În cadrul etapei a opta din Liga 2, elevii lui Alin Chița au pierdut fără drept de apel confruntarea disputată în deplasare, cu Metalul Buzău. Gazdele s-au impus scorul de 4-0.

Eșec usturător pentru CS Mioveni

Primul gol a venit în minutul 63, când  Alin Manea a plecat de la limita offside-ului, a driblat portarul și a înscris fără probleme. Argeșenii au protestat în zadar pentru offside, iar Garutti a primit cadou un cartonaș galben.

Gazdele și-au mărit avantajul în minutul 67: Valentin Robu a păcălit apărarea adversă, a scăpat singur și a șutat pe lângă portarul argeșenilor.

Minutul 77 a mai adus un gol în dreptul Metalului, marcator fiind Alin Nica, acesta înscriind cu un șut din interiorul careului. În prelungirile partidei, gazdele au mai punctat o dată: Valentin Robu a realizat dubla, înscriind din 16 m cu un șut pe sub portar.

CS Mioveni rămâne cu șase puncte în clasament, după ce a fost penalizată cu două puncte în urma sancțiunii pe care a primit-o de la CDE a FRF, cauza fiind litigiul cu Alexandru Dandea.

CS Mioveni: Flv. Croitoru (cpt.) – Corbu (Coșereanu, din min. 82), R. Garutti, Core, A. Șerban, Duțan (Căprescu, din min. 57), Al. Răuță, Neofytidis (Andr. Militaru, din min. 68), Guțea (Puiu, din min. 82), I. Șerban (Vencu, din min. 57), Pozatzidis; antrenor: Alin Chița.

Citește și: CS Mioveni a fost depunctată

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită