Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Eroii lereşteni, personaje de carte

Profesorul muscelean Ion Oană va lansa o nouă carte în acest an, evenimentul fiind inclus în cadrul manifestărilor dedicate Zilei comunei Lerești programate pe 23 și 24 iunie, de sărbătoarea Rusaliilor.

Eroii lereşteni, personaje de carte

Astfel, autorul a pregătit ”Cartea eroilor lereșteni”. Duminică, la ora 16.00 va avea loc evenimentul editorial, la Căminul Cultural Lerești. Pe teritoriul comunei de pe valea râului Târgului se află șapte monumente închinate eroilor din localitate.

Fotbal în mers la Lerești

Înainte de deschiderea evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Comunei Lerești, Primăria localității și Centrul pentru Inovație în Medicină organizează, în premieră în România, un inedit campionat de fotbal în mers. Este o formă alternativă de fotbal, destinată îndeosebi persoanelor mai în vârstă sau cu suferințe care nu le permit să facă efort. Iar printre căpitanii uneia dintre echipe va fi și primarul comunei, Marian Toader.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Pentru o istorie a teatrului din Piteşti

Citește și Sergiu Rizescu îşi aminteşte o discuţie cu „seniorul” Coposu: „În jurul dv. s-au adunat impostorii. Au venit cucii, am eclozat ouăle lor, şi-au făcut puii şi ne-au dat în cap”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...