Web Analytics
scris vineri, 19.05.2023

Emoții mari în Trivale: FC Argeş – Petrolul Ploiești

​FC Argeş – Petrolul, meci contând pentru etapa a 9-a din play-out, este programat, azi, de la ora 20:00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti. În același timp se vor juca și celelalte două partide esențiale ale etapei: Chindia – FC Voluntari și UTA – FCU Craiova. Aceste 3 partide vor decide ultima retrogradată direct, dintre Chindia și FC Argeș, precum și locul pe care va termina UTA.  UTA a scăpat de retrogradarea matematică în al doilea eșalon și va juca la barajul pentru menținere. Chindia Târgoviște și FC Argeș luptă în ultima rundă pentru cealaltă poziție de baraj și evitarea retrogradării.

Emoții mari în Trivale: FC Argeş – Petrolul Ploiești

Citește și: Lasconi, păruită de o soţie geloasă

Pentru a prinde un loc de baraj, FC Argeş este obligată să câştige meciul cu Petrolul, iar Chindia să nu reuşească mai mult de un egal în partida de pe teren propriu cu Voluntari (la egalitate de puncte, piteştenii au dezavantajul rotunjirii punctajului la finalul sezonului regulat). FC Argeş este pe locul 9, primul direct retrogradabil, cu 21 de puncte, la unul singur în spatele celor de la Chindia, singura echipă pe care o mai poate depăşi în clasament.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *Niciun fel de emoție.liga2 pt FC AR-GENTEA.N-au facut nimic tot campionatul,si voi credeti ca se îngrașă porcul in ajun de Crăciun?Idioți mai sunteti,s vede ca ati facut jurnalismul la v .F.Asa-i trebuie lui Gentea,se joaca cu banii publici de parca ar fi p moșia lui.Ar fi cazul sa urmeze exemplul ăluia de la Chiajna….vizita DNA

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *