Web Analytics

Emilian Dragnea- apel la responsabilitate adresat secretarilor primăriilor din Argeș

de | 27.04.2018 09:17 | Actualitate

EMILIAN DRAGNEA

În ședința de astăzi de la Prefectura Județului Argeș, primarii din județ și-au prezentat nemulțumirile și problemele cu care se confruntă privind programul național de cadastrare și carte funciară.

Cu acest prilej, prefectul Emilian Dragnea a făcut un apel la responsabilizarea secretarilor din primăriile județului Argeș, menționând că mulți dintre aceștia au un nivel de implicare redus în activitatea pe care o desfășoară.

„Domnilor primari, ați fost extrem de îngăduitori cu anumiți secretari cărora le-ați majorat salariul, iar activitatea lor este departe de importanța și rolul pe care ar trebui să-l aibe în activitatea pe care o desfășoară. Știți foarte bine.

Implicare foarte slabă în activitatea Consiliului Local, nu au treabă cu comisiile, au treabă doar cu câteva elemente din primărie, registrul agricol, eliberări, adeverințe, semnături din acestea, fără implicare. În activitatea propriu-zisă a Consiliului Local au un nivel de implicare extrem de redus. Sunt foarte atenți doar atunci când au nevoie de avizul de legalitate al prefecturii.

Nu generalizăm, dar sunt destul de mulți cei care se află în astfel de situații. Nu vreau să nominalizez. Este un apel general la responsabilizarea colegilor care sunt în funcția de secretar”, a menționat prefectul Emilian Dragnea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii