Emil Săndoi ne-a confirmat că din iarnă este posibil să devină antrenor la FC Argeş

de | 19.10.2017 11:04 | Sport

13 SandoiRezultatele mai puțin satisfăcătoare din ultimul timp ale FC Argeșului sub comanda lui Iordan Eftimie i-au determinat pe șefii clubului din Trivale să se orienteze rapid către un alt tehnician. Așa se face că discuții au existat cu adevărat cu Emil Săndoi, fost jucător la FC Argeș într-o perioadă foarte bună pentru alb-violeți.

Discuțiile au fost purtate de Săndoi cu mai mulți factori de decizie de la FC Argeș, unele dintre ele fiind purtate și la Câmpulung, la meciul demostrativ în memoria lui Nicolae Dobrin. În acest sens l-am contactat telefonic chiar pe Emil Săndoi, cel care, în concluzie, ne-a confirmat că din iarnă este posibil să devină antrenor la FC Argeș.

„În iarnă mă voi decide dacă vin la Pitești sau nu! Stăm de vorbă! Vedem!”

După informațiile apărute în spațiul public conform cărora va deveni antrenor principal la FC Argeș, Emil Săndoi a declarat pentru Jurnal de Argeș: „În iarnă o să mă decid în acest sens. Până în iarnă nu o să merg nicăieri. Mai e puțin… Am mai fost în discuții cu mai multe echipe, dar, este adevărat, pe mine de FC Argeș chiar mă leagă foarte multe, o perioadă foarte frumoasă pe final de carieră ca fotbalist. Îmi aduc aminte că eram atunci cu băieții pe primul loc și aveam 7 etape și 7 victorii. Mai mult decât atât, câștigasem cu toate echipele mari ale momentului, cu Rapidul pregătit de Mircea Lucescu, cu Steaua, cu Dinamo, cu Craiova. Chiar am un respect deosebit pentru foștii mei colegi. Este adevărat, erau puțini mai tineri decât mine și de fiecare dată mă întâlnesc cu mare plăcere cu ei. FC Argeș este un club pentru care toată viața voi avea ceva pus deoparte acolo în sufletul meu. Nu cred că are rost să intrăm în amănunte… eu am fost și la meciul acela la Câmpulung… am stat de vorbă cu toate persoanele, dar, așa cum am spus, până în iarnă nu voi lua o decizie. Până la urmă eu cred că FC Argeș a avut rezultate ok până acum pentru o nou promovată. În concluzie, în iarnă mă voi decide dacă vin la Pitești sau nu! Stăm de vorbă! Vedem!”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: emil sandoi,fc arges

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...