Elevii unui liceu din Câmpulung, BEȚI la prima oră de curs

de | 12.01.2022 11:13 | Actualitate, Home

Miercuri dimineață, un apel la 112 anunța faptul că trei elevi de la Colegiul Tehnic Câmpulung prezintă o stare de rău. Potrivit informațiilor, starea de rău a apărut în urma consumului de alcool.

La fața locului au intervenit un echipaj de salvare, polițiștii câmpulungeni, dar și mama unuia dintre copii. Cei trei au fost identificați drept elevi în clasa a IX-a. Unul dintre ei prezintă o stare mai accentuată de rău, din cauza alcoolului consumat.

Elevii au fost transportanți la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și:Mașină răsturnată la Câmpulung. Drumul este în continuare alunecos

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați....

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....