Elevii Școlii Mihai Eminescu au ajuns pe pagina MAPN cu interpretarea “Treceți, batalioane române, Carpații!”

de | 29.11.2018 17:31 | Actualitate

După filmulețul  de la repetiții, postat ieri pe Facebook de un poliţist al IPJ Argeş, Andy Gabriel Iancu, distribuit ulterior și de Cosmin Enache şi devenit viral (postarea acestuia din urmă a făcut a făcut, în doar câteva ore, peste 100.000 de vizualizări, peste 3.000 de distribuiri şi 1.200 de like-uri), iată că joi, și pe pagina Facebook a MAPN  s-a auzit “Treceți, batalioane române, Carpații!”.

De data aceasta, intepretarea oficială a acelorași elevi ai Școlii Mihai Eminescu din Pitești,  pregătită de ei pentru Ziua Naţională a României.

“I-ați văzut ieri la repetiții cântând <<Treceți, batalioane române, Carpații” din tot sufletul. Sunt elevii Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Piteşti ????????❤

Pe noi ne-au impresionat aşa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “ Mihai Viteazul” din Piteşti sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar ????”, a apărut, azi, pe pagina MAPN.

Cel care a coordonat evenimentului este directorul şcolii, dr. Marian Haiducu care, astăzi, a şi ţinut un discurs dedicat Centenarului Marii Uniri.

Foto Andy Gabriel Iancu -IPJ Argeș

Video: https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/2252488804966773/?t=24

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii