Web Analytics
scris joi, 27.04.2023

Elevii din Pitești iau lecții despre flori în „Săptămâna verde”

În „Săptămâna verde”, elevii din Pitești învață cât mai multe despre plantele și florile care înfrumusețează parcurile din Orașul lalelelor.

Elevii din Pitești iau lecții despre flori în „Săptămâna verde”

Citește și: La Pitești se distribuie o nouă tranșă de alimente pentru persoanele defavorizate

În acest context, peste 100 de elevi și cadre didactice de la școlile Traian, „Ion Pillat” și „Marin Preda” au vizitat, în zilele de 25 și 26 aprilie, serele din Pitești, luând lecții de la inginerii horticoli despre procesul de producție, creștere și dezvoltare a speciilor floricole.

Specialiștii de la Salpitflor Green SA le-au prezentat copiilor procesul de producție a florilor, de la sămânță la floare, amănunte referitoare la hrănire, boli și dăunători etc. Copiii chiar au învățat practic să semene și să replanteze.

Elevilor le-au fost oferite roadele străduinței lor – plantele transplantate, iar etapa de plantare definitivă va fi realizată de către elevi în grădinile lor, ținând cont de sfaturile primite în ceea ce privește îngrijirea și pregătirea plantei pentru plantare” – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Porțile societății Salpitflor Green sunt deschise în continuare pentru școli, iar programările se pot face, telefonic, la nr. 0248.217.050.

(Sursa foto: Primăria Pitești)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *