Elevii din Mioveni, activităţi distractive în tabăra de la Eforie Sud

de | 2.08.2017 17:28 | Politica si Administratie

18 mare01Elevii din Mioveni s-au aflat, în perioada 10 – 24 iulie, în tabără la mare, în stațiunea Eforie Sud. Copiii au plecat în două serii și au petrecut câte 7 zile pe litoral, bucurându-se de vremea minunată și de apa caldă a Mării Negre.

Tinerii din Mioveni, împreună cu supraveghetorii au petrecut zile de neuitat și au luat parte la o mulțime de activități distractive. Pe lângă jocurile și concursurile organizate pe plajă, elevii au avut parte și de vizite la unele obiective turistice din Constanța: Delfinariu, Planetariu, Acvariu, Microrezervația de păsări. S-au plimbat cu vaporașul pe mare și cu telegondola, de unde au putut admira panorama stațiunii Mamaia.
Această tabără, finanțată de Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, a reprezentat un mijloc prin care autoritățile locale au dorit să recompenseze elevii buni la învățătură, dar și să le aducă o bucurie celor care provin din familii cu venituri modeste.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: Primăria Mioveni

Ultimele articole

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...