Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Piteşti, medaliaţi la Cluj-Napoca

Echipa mixtă de baschet a Școlii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” din Pitești s-a aflat pe podium la Olimpiada Națională a Sportului Școlar de la Cluj. Competiția a avut loc săptămâna trecută, în perioada 31 mai – 2 iunie, în sala Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca.

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” din Piteşti, medaliaţi la Cluj-Napoca

Opt echipe s-au calificat la faza națională. După meciuri intense, tinerii sportivi din Pitești au dovedit spirit de echipă și determinare, câștigând medalia de bronz, depășind cu 34-24 în finala mică echipa Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Tulcea. Elevii piteșteni au fost antrenați cu dedicare de profesoara Veronica Visan.
Competiția națională de minibaschet 4×4 mixt „Campionii Viitorului” a fost destinată elevilor din ciclul primar și a fost demarată la inițiativa Federației Române de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Educației.

Citește și Argeș. Cea mai mare paradă moto, un demers de responsabilizare socială certificat de Guinness World Records

Citește și Dani Coman, noul preşedinte de la FC Argeş: „Îmi doresc stabilitatea clubului şi restructurare din toate punctele de vedere”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită