Web Analytics

Elevii de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” şi-au adjudecat primele locuri la concursul judeţean „Ego Eco Sum”

de | 10.05.2017 19:06 | Actualitate

19 EcoBrancusiSâmbătă, 06 mai 2017, creativitatea, capacitatea de a lucra în echipă, spiritul competitiv al elevilor au fost din plin stimulate  în cadrul Concursului Judeţean „EGO ECO SUM”, ediția a VI-a, concurs de educație ecologică și protecția mediului cu tradiție. Concursul organizat de Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” se desfăşoară anual pentru elevii din învăţământul preuniversitar din Judeţul Argeş, clasele VII-XII, având cinci secţiuni: Fotografii pe teme de ecologie;  Postere/colaje pe teme de ecologie; Realizare obiecte din materiale reciclabile; Realizare film/ppt pe teme de ecologie; Concurs de cultură generală „Codul bunelor maniere faţă de mediul înconjurător”. Scopul proiectului este formarea şi dezvoltarea la elevi a unui comportament de ocrotire a naturii, în concordanţă cu conceptul de dezvoltare durabilă. Comisia de organizare a fost alcătuită din profesoarele Carmen Adriana Moraru (directoarea liceului), Odeta Ileana Manolache, Iuliana Tulbureanu, Florina Oprina și Mioara Ruscea și Corina Lincă. Comisiile de evaluare au fost, de asemenea, alcătuite din profesori de la şcolile participante la concurs, alţii decât coordonatorii elevilor participanţi la acea secţiune.
Și în acest an școlar, numărul participanților a fost foarte mare, aproximativ 170 de elevi, care s-au prezentat foarte bine pregătiți, cu materiale realizate cu seriozitate, dar și cu multă creativitate.
Elevii participanți de la „Brâncuși” s-au situat pe locuri fruntașe: locul I la secțiunea „Cultură generală”; la film/ppt – premiile I, II, III și o mențiune; la realizare de obiecte din materiale reciclabile – locurile I, II, III.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii