Web Analytics
scris sâmbătă, 22.06.2024

Elevii care dau Evaluarea Națională și Bacalaureatul cer Ministerului Educației să-și vadă lucrările după primele rezultate

800 de semnatari ai unei petiții cer Ministerului Educației să le permită elevilor care dau Evaluarea Națională și Bacalaureatul să-și vadă lucrările după rezultatele inițiale. Așa pot decide informat dacă depun sau nu contestații.

Elevii care dau Evaluarea Națională și Bacalaureatul cer Ministerului Educației să-și vadă lucrările după primele rezultate

Citește și Asociaţia „Tales of Angels”, invitată la Ziua Republicii Italia

Mai mult, cer afișarea notelor acordate de fiecare corector al tezelor în parte! Sunt idei bune, spun dascălii, doar că e prea târziu! Marți absolvenții de gimnaziu dau prima probă la limba română. Pentru ei am cules de la profesori, dar și de colegii mai mari o serie de sfaturi practice. 

Susținătorii cer ”vizualizarea lucrării elevului în format digital”, pentru a evita contestațiile în orb. Potrivit procedurilor, nota acordată elevului după contestații este cea finală. În o treime din cazuri, candidații se aleg cu note mai mici.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită