Elevii de la ”Dinicu Golescu”, campioni naționali la concursul de robotică

de | 6.04.2022 10:10 | Actualitate, Home

Echipa WATT’s UP a Colegiului Național ”Dinicu Golescu” s-a întors campioană de la concursul de robotică, organizat weekendul trecut la București.

Roboțelul Mugurel a fost cel care a reușit să le aducă elevilor de la Dinicu două premii:

WINNING ALLIANCE – FIRST PICK (premiul ce confirmă titlul de #CampioniNaționali )

THINK AWARD – LOCUL 2 ( premiul acordat de către jurați echipei care prezintă cel mai bine procesul de design si construcție al robotului, cât și întreg progresul echipei pe întreg parcursul sezonului).

Roboțelul Mugurel a avut misiunea de a ridica bile într-o cupă pe care le-a parcurs pe un traseu, până la locul de depozitare, într-un suport special.

”După un sezon plin de obstacole, în perioada 1-3 aprilie 2022, am participat la Etapa Naționala a celei mai mari competiții de robotică dedicată liceenilor BRD FIRST Tech Challenge Romania Pasiunea, dedicarea și performanța de care am reușit să dăm dovadă în ultimii 6 ani ai competiției, ne-a adus, înca o dată, premiul 1, devenind pentru a doua oară campioni naționali ai României.

Suntem mândri că am putut colabora și forma o alianță cu adevărat câștigătoare cu două echipe extraordinare, dintre care una ne va reprezenta țara la Houston, Statele Unite ale Americii.”, au declarat elevii de la Dinicu.

Citește și:Tinerii de la ”Dinicu Golescu”, calificați în etapa națională a competiției de robotică

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!
Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!

S-a născut la 24 mai 1943, în comuna Albuleşti, în judeţul Mehedinţi. A început fotbalul la Progresul Strehaia (1955), fiind foarte repede promovat (încă junior) în echipa mare. În anul 1961 a devenit student la IEFS şi s-a transferat la divizionara “B” Dunărea...

Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo
Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo

Șase medalii au obținut în week-end, judocanii de la CS Mioveni, la Finala Campionatelor Naționale Under 13 și Under 15. Concursul s-a desfășurat la Sibiu. CS Mioveni a fost prezent cu o delegație formată din 19 sportivi, toți antrenați de Verginel Popescu și Lavinia...

Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului
Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului

După un nou sezon reușit, echipa de baschet a Piteștiului își ia rămas bun de la suporteri. Joi, de la ora 17:30, formația alb-violetă va juca Meciul 2 al Finalei mici contând pentru Liga Națională. Adversară este CSM Oradea, vicecampioana en-titre. Scorul la general...

Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici
Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici

Două persoane s-au electrocutat, marţi, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici din comuna Merișani. Potrivit informațiilor, un bărbat de 43 de ani a atins cu scara linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, iar o...


Loading RSS Feed