Web Analytics

Elevii de la ”Dinicu Golescu”, campioni naționali la concursul de robotică

de | 6.04.2022 10:10 | Actualitate

Echipa WATT’s UP a Colegiului Național ”Dinicu Golescu” s-a întors campioană de la concursul de robotică, organizat weekendul trecut la București.

Roboțelul Mugurel a fost cel care a reușit să le aducă elevilor de la Dinicu două premii:

WINNING ALLIANCE – FIRST PICK (premiul ce confirmă titlul de #CampioniNaționali )

THINK AWARD – LOCUL 2 ( premiul acordat de către jurați echipei care prezintă cel mai bine procesul de design si construcție al robotului, cât și întreg progresul echipei pe întreg parcursul sezonului).

Roboțelul Mugurel a avut misiunea de a ridica bile într-o cupă pe care le-a parcurs pe un traseu, până la locul de depozitare, într-un suport special.

”După un sezon plin de obstacole, în perioada 1-3 aprilie 2022, am participat la Etapa Naționala a celei mai mari competiții de robotică dedicată liceenilor BRD FIRST Tech Challenge Romania Pasiunea, dedicarea și performanța de care am reușit să dăm dovadă în ultimii 6 ani ai competiției, ne-a adus, înca o dată, premiul 1, devenind pentru a doua oară campioni naționali ai României.

Suntem mândri că am putut colabora și forma o alianță cu adevărat câștigătoare cu două echipe extraordinare, dintre care una ne va reprezenta țara la Houston, Statele Unite ale Americii.”, au declarat elevii de la Dinicu.

Citește și:Tinerii de la ”Dinicu Golescu”, calificați în etapa națională a competiției de robotică

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *