Primărița Elena Lasconi – desemnată “femeia de milioane”, de către ascultătorii Europa FM

de | 9.03.2021 10:14 | Actualitate, Home, Omul saptamanii, Politica si Administratie

În cadrul matinalului “Deșteptarea” de la Europa FM, a fost nominalizaă câștigătoarea concursului Femeia de Milioane, femeia care i-a inspirat pe cei mai mulți dintre ascultătorii postului de radio mai sus menționat.

## Elena Lasconi: Vreau să fiu o inspirație pentru oamenii de bună credință să intre în viața politică”

Au fost prezentate zece femei puternice, care ne inspiră în fiecare zi prin energia și entuziasmul, forța și curajul de a merge mai departe în construirea unor noi cauze.

Vlad, George și Luca au intrat în direct cea care a primit cele mai multe voturi, cu Elena Lasconi, fostă jurnalistă, acum edil al orașului Câmpulung Muscel.

 

CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Câmpulung a convins un bărbat să nu se sinucidă după ce a văzut pe Facebook că acesta vrea să-și incendieze apartamentul

 

“Mi s-a părut atât de tare chestia asta să mă voteze lumea pe mine. Mă și gândeam, cine mă votează pe mine?! Am intrat cu inima stânsă. Când am văzut topul, zic ce caut eu aici printre femeile astea grozave?!Vreau să fiu o inspirație pentru oamenii de bună credință să intre în viața politică, pentru că altfel nu putem să schimbăm țara asta”, a spus Elena Lasconi, în direct, în Deșteptarea.

Pentru fericita câștigătoare, Europa FM va oferi ca premiu un spațiu de promovare pentru o cauză socială, precum și colier din aur de 18 karate cu diamante.

“Eu am susținut foarte multe cauze. Am văzut că aveți o campanie cu violența domestică. Am făcut și eu, la rândul meu, campanii cu violența domestică atunci când eram jurnalist” a mai adăugat primărița Lasconi (USR-PLUS).

Antoniu Neguț

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Radio,,SECURICI”, pt. NEOMARXISTI !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...