Web Analytics
scris joi, 18.01.2018

Electroargeş a depus documentaţia pentru răscumpărarea a 6,97 milioane de acţiuni proprii

12 electroargesElectroargeş Curtea de Argeş, producător de electrocasnice, vrea să-şi răscumpere 6,97 milioane de acţiuni din piaţă, echivalentul a 10% din capitalul social, şi a depus în acest sens documentaţia la Autoritatea de Supraveghere Financiară  (ASF) prin intermediul Vienna Investment Trust, se arată la bursă.

Electroargeş a depus documentaţia pentru răscumpărarea a 6,97 milioane de acţiuni proprii

Producătorul de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş, listat pe segmentul principal al bursei româneşti, a avut afaceri de 147 milioane de lei la nouă luni, în creştere cu 1% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 21%, la 9,6 milioane lei. Rezultatul net s-a diminuat în principal ca urmare a creşterii cu 118% a cheltuielilor cu provizioanele. Datoriile companiei s-au majorat cu 41% la 43 milioane lei.

„Creşterea datoriilor la finele perioadei de raportare a fost influenţată de creşterea cu 43,97% a datoriilor comerciale, care reprezintă 54,84% din totalul datoriilor”, explică Electroargeş, emitent cu 121 milioane lei capitalizare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită