Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

Edward Iordănescu a chemat preotul în cantonament

Părintele Ghelasie Păcurar de la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei” din Würzburg a venit în cantonamentul echipei naționale pentru o mică slujbă înainte de plecarea echipei spre Frankfurt. Acesta a fost alături de jucători și înaintea meciului cu Ucraina 3-0, dar a lipsit înaintea eșecului cu Belgia, 0-2.

Edward Iordănescu a chemat preotul în cantonament

„O să fim și cu sufletul alături de echipa națională. O să-i sprijinim prin rugăciune și cu toată dragostea și prietenia îi așteptăm la biserică. Sper ca domnul Edi Iordănescu să vină spre noi sau vom face noi pasul spre dânsul. M-aș bucura să vină și să plecăm genunchii împreună în biserică pentru succesul lor”, spunea părintele, în aprilie, pentru GSP.RO. În schimb, înaintea meciului pierdut de România cu Belgia, 0-2,preotul n-a putut ajunge în cantonamentul naționalei, fiind plecat din țară cu o delegație bisericească. Acum însă, înaintea meciului de miercuri, părintele va merge din nou în cantonament pentru a fi alături de „tricolori” și a le da binecuvântarea sa.

Citește și: Suporterii naționalei au sosit deja în Frankfurt pentru a fi alături de tricolori la meciul cu Slovacia de la EURO 2024

Meciul României cu Slovacia este programat miercuri, la ora 19.00. De la aceeaşi oră se va disputa celălalt meci din grupă, Ucraina – Belgia, la Stuttgart. Toate echipele din grupa E de la Euro au câte trei puncte în clasament, fiind departajate de golaveraj. România este lider, urmată de Belgia, Slovacia şi Ucraina. În optimile de finală se califică primele două clasate, plus cele mai bune patru echipe de pe locul trei în cele şase grupe.

Citește și: Euro 2024. Mesajul lui Edi Iordănescu pentru fani: „Capătul nu e aici, vă asigur”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită