Web Analytics

Echipajele SMURD au intervenit la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă

de | 26.07.2017 09:20 | Actualitate

cazuri smurdPompierii argeșeni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Câmpulung, Pitești, Mioveni, Topoloveni, Merișani și Țițești pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la diverse obiective.

 

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt Puică Nicolae” al Judeţului Argeș au fost solicitaţi la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Pitești, Bălilești, Ștefănești, Mioveni, Lunca Corbului, Valea Danului, Bascov, Dârmănești, Hârsești, Câmpulung, Bradu, Vedea, Topoloveni, Curtea de Argeș și Oarja pentru: plăgi la membre, dureri la membrele inferiore, traumatism cranio-cerebral, stare de ebrietate, suspiciune de fractură col femural drept, stare de rău, cefalee, suspiciune accident vascular cerebral, lipotemie, dureri toracice, traumatism membrul inferior stâng, hipertensiune arterială, dureri abdominale și suspiciune de fractură la membrul inferior stâng.

După acordarea primului ajutor calificat, pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii