Web Analytics

Echipa de volei a Piteştiului a promovat în Divizia A

de | 11.04.2019 12:57 | Sport

După ce câştigaseră clar, scor 3-0, cu CSU Oradea, în primul joc al etapei de play-off de la Târgu-Mureş, fetele de la FC Argeş Volei aveau nevoie de încă o victorie în celelalte două jocuri rămase, pentru a-şi asigura promovarea în prima divizie.
Victorie pe care au obţinut-o de o manieră mai clară în faţa formaţiei CSM Lugoj, scor 3-0, pe seturi 27-25, 25-11 şi 25-21. Formaţia bănăţeană a pus probleme jucătoarelor pregătite de antrenoarele Cristina Zanfir (principal) şi Ionela Davidescu (secund) doar în primul set, atunci când piteştencele au început dezastruos. Astfel, la finalul sezonului în Divizia A2 la volei feminin, CSM Târgu-Mureş, FC Argeş, CS Medgidia şi Rapid Bucureşti au promovat în prima ligă. Târgu-Mureş şi FC Argeş au triumfat în Seria de Vest, iar celelalte două în Seria de Est.
După ce au câştigat în primele meciurile, CSM Tâgu-Mureş şi FC Argeş s-au duelat în ultima zi a playoff-ului pentru titlul de regină în Seria Vest.
Gazdele playoff-ului au triumfat cu 3-0 în dauna formaţiei din Argeş, dar cele două echipe merg braţ la braţ în Divzia A.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii