Web Analytics
scris joi, 13.07.2023

Echipa PSD, în mijlocul gospodarilor din Hârtieşti!

Echipa PSD Argeș a fost, duminică, 9 iulie, în mijlocul cetățenilor comunei Hârtiești. Între 7 și 9 iulie, Primăria Hârtiești a organizat Zilele Comunei, la împlinirea a 548 de ani de la prima atestare documentară a localității, și cea de-a III-a ediție a Târgului de Marină, în cadrul căruia caii de rasă au fost vedetele manifestării. Nu au lipsit muzica și voia bună, iar primarul Cosmin Ștefan a premiat mai multe cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. La rândul său, edilul a primit o diplomă din partea Consiliului Județean Argeș.

Echipa PSD, în mijlocul gospodarilor din Hârtieşti!

Din echipa PSD au făcut parte Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Pavelescu Nicolae – vicepreședinte PSD Argeș, primarul comunei Boteni, Vasile Leau – vicepreședinte PSD Argeș, primarul Liviu Poșircă de la Vulturești, viceprimarul Ciprian Țurlea din Mioveni, consilierii județeni Ramona Nițoiu, Marilena Ionescu, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Aurel Iacșa și Bogdan Bălan, directorul economic ABAAV Octavian Tănăsescu, consilierii locali din Mioveni Ion Baranga și Nicolae Banu, precum și secretarii tehnici Andreea Călinescu și Valerică Tănase.
M.S.

Citește și La iniţiativa grupului PSD Argeş din Camera Deputaţilor, se reducevârsta standard de pensionare pentru argeşenii din zona Piteşti!

Citește și Ovidiu Puiu (PSD Argeș): “Miza rămâne aceea de a repune educația pe baze solide”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *